Hemsida

Adsearch är ett företag som specialiserar sig på produktion av hemsidor och webbshopar åt företag som önskar öka sin närvaro på webben. Tillsammans med företag tar de fram en grafisk profil och skapar en modern, stilren och samtidigt unik hemsida som fångar besökarnas intresse och överglänser konkurrenter. Adsearch har webbdesigners med mångårig erfarenhet kring att skapa framgångsrika och användarvänliga hemsidor med relevant information som konverterar hemsidesbesökare till kunder.

Hemsidan bör spegla den känsla företaget önskar inge sina kunder samt delge relevant och intresseväckande information kring aktuella produkter, tjänster och erbjudanden. En tilltalande hemsida inkluderar de färger och typsnitt som finns med i företagets grafiska profil för att öka igenkänningsfaktorn hos kunderna. Den bör dessutom vara användarvänlig men en tydlig hierarki och navigation som behåller användarnas intresse och får dem att stanna kvar på sidan.

 

Världens största CMS-verktyg

En företagshemsida behöver ständiga uppdateringar för att hålla sig aktuell med erbjudanden och produkter. Adsearch skapar därför hemnsidor via WordPress, världens största CMS-verktyg, som gör det lätt för kunderna att själva fortsätta uppdatera och administrera hemsidan. Målsättningen med en hemsida bör alltid vara att inge besökarna med en positiv känsla som ökar chanserna för köp såväl som för återbesök. Självklart är samtliga hemsidor de producerar mobilanpassade för att användare ska kunna besöka hemsidan oavsett vilken enhet de använder sig av.

Kontaktformulär

Stäng[formular id=3]